« 1 234» Pages: ( 1/4 total )
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

指为心动

图片:
2009.7.1 S=nzw-(I  
% !>I*H  
      前日,我将自己系情感区既所有帖都删晒。唔知道点解,或者睇返自己既心路历程,自己都觉得心酸。 g,95T Bc  
MLWM&cFG  
  今晚,系堂会,饮左d酒,高高地添,未饮之前鬼咁眼训,饮左之后好精神,而家又开始眼训啦,都系去冲凉训教算啦
[ 此贴被芝麻糊在2010-03-17 14:23重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:88 | 操作人: bennypower | 理由: 最爱第九张
  • 本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-07-01 08:24 | [楼 主]
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

今日有人问我,点解要删晒d帖,连日记都删埋。 UD.&p'^ /{  
    h5@v:4Jjo~  
    我同距讲,因为我要将过去既嘢全部截晒,连电话号码我都改埋,冇错,今日开始我用新既电话号码,咁样就应该乜嘢都系新架啦,新既日记啦,新既电话号码啦,新既一个月,新既一日,新既心情,新既自己,当然唔少得搵个新既目标啦~~
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-07-02 01:30 | 1 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

愿~

最美一幕,还未闭幕,最宽的路,在尘世远方 [):&R1U  
    ' pnkm0=`  
    最好知已,永在身旁,听我讲,我从不说慌 4[q'1N6-  
    ^Ob#B!=  
    我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 {3V%  
    |ji={  
    我想相信,我做得对,想到人极疲累 W.nQYH  
    4 VPJv>^  
    我自信有日如愿,仲便天高地厚,亦被我逆转 a?^xEye  
    _6Ex}`fyJ  
    假使一生会没了没完,总有人会如愿 nMz~.^Q-  
    |dLA D4%  
    R9dC$Y]\M  
    我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 *qh$,mp>  
    ^F}HWpF_  
    我想相信,我做得对,想到人极疲累  (C1@f!Z  
    | .8lS3C  
    我自信有日如愿,仲便天高地厚,仍被我逆转 T[$! ^WT  
    fi/[(RBG  
    假使一生会没了没完,总有日会如愿 ,F4 _ps?(  
    M@R_t(&=   
    当结局,未揭穿
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
    顶端 Posted: 2009-07-02 04:30 | 2 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:愿~

Quote:
    引用第7楼gy77gy772009-07-01 20:59发表的: !W^b:qjJ  
    {95z\UE}  
    %Q)3*L  
    哩只好聽喎 Z$8 X1(o  
    粗口妹妳唱歌好唔好聽架
    f/_RtOSw  
    [CCj5N1/  
    3jH8pO^  
    只歌好听,我唱唔好听
    顶端 Posted: 2009-07-02 21:58 | 3 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:愿~

Quote:
    引用第9楼幸福瞬間2009-07-02 17:23发表的: 4h|48</  
    |_=o0 l f  
    qyfw$$X  
    咩歌嚟架~
    aNqhxvwf  
    ]yTMWIx#  
    ( TQx3DGq  
    系林忆莲既“愿”啊 GsYi/Z   
    好旧架啦
    顶端 Posted: 2009-07-03 01:27 | 4 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

樓上既你做咩啊? $;9zD11  
    ^,Paih 2  
    卡拉ok啊?
    顶端 Posted: 2009-07-03 07:37 | 5 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.7.4 d+5KHfkK  
    DI P(  
          记住,距唔要你,唔系你既损失,你冇左既不过系一个唔爱你既人,而距就失去左一个好爱距既人,距比你失去更多啊。 MjO.s+I  
    yv.UNcP?  
      过返自己既日子啦,唔好再继续拉,求下你啦,唔想再见到而家既你,想点就点啦,唔好再委屈自己啦,好唔好啊? tMWDKatb  
    m=Z1DJG  
      终究相信,有d嘢既发生系整定既。有d人,你极力挽留,但系就点都留唔住。有d人,你想距扯,但系就点都赶唔走。 NH?q/4=I0W  
    |.A# wjF9  
      可唔可以咁呢?我想距唔好走既,点赶都唔走,我想距死开既,就唔该自动自己死开。 E^I |%F  
    A4}6hG#  
      唉,好眼训啊而家
    顶端 Posted: 2009-07-04 17:49 | 6 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第18楼龍④爺2009-07-04 22:52发表的: I}5#!s< {&  
    悟........ 0]tr&BLl*  
    _m;#+`E  
    人生就是一种体会。当你“悟”到既时候。你就可以睇开好多野了。 gNon*\a,-B  
    xWY%-CWY.  
    代替。 K{]!hm,[3  
    .......
    D^(Nijl9U  
    Mlr\#BO"9  
    5ua`5Hb;  
    可以是但随便求其既,就唔会咁多感慨啦
    顶端 Posted: 2009-07-05 06:57 | 7 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.7.10 t5r,3x!E  
    ;pK/t=$  
            真系冇阴功罗~~ =!rdn#KH  
    [TUy><Z  
    9M3XHj  
        今日换左个袋,结果一分钱都冇唔止,连车卡都冇带啊
    顶端 Posted: 2009-07-10 16:43 | 8 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    契女又有新相啦,今次系生活照 $a'n{EP  
    vM_UF{a$=  
    pLB~{5u>;-  
    ~Z74e>V%  
    qmNgEz%  
    ,(h:0L2v7d  
    [)K?e!c8  
    El3Y1g3+3  
    x|>N   
    Q\WH2CK  
    nE_g^  
    #\15,!*a=  
    6Fp}U  
    A~MAaw!YE  
    e^;<T9Esr  
    $)UMRG  
    V1[Cc?o  
    5](-(?k}~  
    Q-scL>IkCb  
    ={HYwP;  
    benben,唔好睇艺术相啦,睇吓真实既距啦~
    本帖最近评分记录:
    顶端 Posted: 2009-07-14 17:15 | 9 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第28楼bennypower2009-07-14 20:32发表的: e488}h6#m  
    我最喜欢第九张~等我保存距先~
    V@\u<LO0G  
    KHM,lj*  
    j!@, r^(  
    艺术相黎既啵,你唔系话过睇女人系唔可以睇艺术相既咩
    顶端 Posted: 2009-07-15 04:38 | 10 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

我以为我会哭 <)"2rxX&5  
    但是我没有 (%9J( 4  
    我只是怔怔望着你的脚步 =p dLh  
    给你我最后的祝福 29&F _  
    这何尝不是一种领悟 c2]h.G83  
    让我把自己看清楚 //bQD>NBO  
    虽然那共爱的痛苦 Fw^^sB  
    将日日夜夜 di<g"8  
    在我灵魂最深处 +;bZ(_ohG  
    我以为我会报复 %H3 iX^}*  
    但是我没有 cb/$P!j7  
    当我看到我深爱过的男人 qV-1aaA  
    竟然像孩子一样无助 *=Ma5J.  
    这何尝不是一种领悟 |`+ (O  
    让你把自己看清楚 VmZDU(M  
    被爱是奢侈的幸福 H)Z$j&S{  
    可惜你从来不在乎 f{|n/j;n=C  
    啊!一段感情就此结束 'vKae  
    啊!一颗心眼看要荒芜 Bm6t f}8  
    我们的爱若是错误 ]1I-e2Q-J  
    愿你我没有白白受苦 OUN"'p%%  
    若曾真心真意付出 \vuWypo  
    就应该满足 _<?z-K_;I  
    啊!多么痛的领悟 7_eV.'h  
    你曾是我的全部 zXx A"  
    只是我回首来时路的每一步 qVvnl  
    都走的好孤独 -WGlOpg0;  
    啊!多么痛的领悟 Eks<O  
    你曾是我的全部 kc2 8Q2  
    只愿你挣脱情的枷锁 LCb0Kq}*/(  
    爱的束缚任意追逐  }s8xr>  
    别再为爱受苦 c]|Tg9AW  
    (music) q35=_'\W  
    我以为我会报复 i;:}{G<  
    但是我没有 i6O'UzD@T  
    当我看到我深爱过的男人 v2YU2-X[  
    竟然像孩子一样无助 ]|[mwC4  
    这何尝不是一种领悟 'G`xD3 E3,  
    让你把自己看清楚 6}*4co  
    被爱是奢侈的幸福 W~s:SN  
    可惜你从来不在乎 u=0161g  
    啊!一段感情就此结束 8SCXA9}  
    啊!一颗心眼看要荒芜 c#@L~<  
    我们的爱若是错误 <irr .O  
    愿你我没有白白受苦 e|^. N[W  
    若曾真心真意付出 6 I43a1[s  
    就应该满足 N _(-\\mq  
    啊!多么痛的领悟 *~.'lE%[U  
    你曾是我的全部 Ki /j\  
    只是我回首来时路的每一步 TnuA uui*  
    都走的好孤独 iZ ( Jw Y  
    啊!多么痛的领悟 vpdT2/F  
    你曾是我的全部 Q{~;4+ZD  
    只愿你挣脱情的枷锁 xSq+>,b  
    爱的束缚任意追逐 hl8oE5MU  
    啊!多么痛的领悟 1b@]^Ue  
    你曾是我的全部 %xC}#RDf  
    只是我回首来时路的每一步 FQ/z,it_i  
    都走的好孤独 i3>_E <"9  
    啊!多么痛的领悟 (T.j3@Ko  
    你曾是我的全部 }G"bD8+  
    只愿你挣脱情的枷锁 a24(9(yh  
    爱的束缚任意追逐 GMpg+rK  
    别再为爱受苦 UUvR>5@n  
    1([?EfC  
    Io('kCOR;  
    呢只歌,系呢个时间,可以话系我既心声
    顶端 Posted: 2009-07-16 07:07 | 11 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

学习helen既哇鬼精神 r6nWrO>y  
    《一》一 个中 心:一切以健康为中心。 u\f Qa QV  
    《二》两个基本点:遇事潇洒一点,看世糊涂一点。 iS`ok  
    《三》三 个忘 记:忘记年龄,忘记过去,忘记恩怨。 ) gxN' z  
    《四》四 个拥 有:无论你有多强多弱,一定要拥有真正爱你的人,拥有知心的朋友,拥有向上的事业,拥有温暖的住所。 ! z5Ozm+}  
    《五》五   个 要:要唱,要跳,要悄,要笑,要苗条。 j% '~l#nw  
    《六》六 个不 能:不能饿了才吃,不能渴了才喝,不能困了才睡,不能累了才歇,不能病了才检查,不能老了再后悔。
    顶端 Posted: 2009-07-16 14:54 | 12 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

阿边个既最新择偶条件: Qo80u? *  
    \{o<-S;h  
    上联:有车有楼,有广州市户口 Qn@[{%),4  
    下联:人工高福利好,食饭食到倒 d;).| .}P  
    横批:奇货可居
    顶端 Posted: 2009-07-17 16:40 | 13 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.7.21 ,/dW*B  
    $WsyAUl  
        唔制啊,我个野蛮契女唔认得我啦~~ .Z@iz5  
    %D`j3cEp@  
      过两日再去过,一定要同距玩到记住我为止
    顶端 Posted: 2009-07-22 06:19 | 14 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.7.26 Yd<9Y\W%?  
    ".k H5(:  
        今晚终于齐人啦,J返左黎,带埋女朋友一起上黎我度。陪左我一个下午。晚黑同T一起食饭,今晚T带左个女仔一起出黎,以女朋友既身份介绍。讲真,我从来都冇谂过T会同一个咁既女仔拍拖。错愕既程度比当初J带而家呢个女朋友出现果时更甚。但系事实证明左J既女朋友系一个好女友。咁T既女朋友呢?睇上去就真系好住家,稍嫌住家左d添,既系比较地师奶,距同T一起,T应该会觉得好有安全感。T既女朋友究竟系咪真系咁好,大家都系拭目以待啦。 d}@n,3  
    k: z)Sw  
      五人行,我又落单。虽然记忆之中,我一直都系单身出席我地既聚会,从来冇带过任何男性朋友出现系我地既圈子。可能我一直都觉得身边既人,并未到可以带出黎俾距地识。虽然阿J成日都叫我带男朋友出去,等距地帮手鉴定吓。不过我始终都冇咁既勇气,惊个男人过唔到距地既眼呱。而且,我剩系想带一个人出黎咋~ 7H?lR~w  
    $Q=S`z=  
      我真系相信自己只适合过单身既生活,多个人系身边,好唔习惯。又或者真系可以好似我理想中既婚姻生活咁啦:分房。各自有自己既空间,偶尔你系我房过一晚,或者我系你房过一晚,其他时间如果要行礼既,完事之后返自己房好好咁训。真系唔希望想训既时候有个人系旁边多个人。又或者系嘈完交之后仲要同距同床。分房好啊,起码可以避免离家出走既状况。唔知道有冇人陪我咁癫呢~ jN/snU2\0  
    x}uDW   
    9dva]$^:*1  
    Fh}GJE   
    NH+N+4d EO  
    Mwa Rwk ;  
    早已知道爱情是难舍难离 sl)]yCD|5  
    早已知道爱一个人不该死心塌地 m~gcc  
    早已不再相信所谓天长地久的结局 !#PA#Q|cO  
    %kuUQ%W1  
    所以我习惯了一个人的孤寂 KB gFS%-W  
    所以我习惯在人来人去中保持清醒 lr)9U 7  
    所以我习惯戴上面具 |W5lhx0U  
    不再为谁付出真心 Tz7|OV_W$  
    USKC,&6&}  
    但为何还是把你放在心里 <'~6L#>,<  
    为什么还是等着你的消息 LKg9{0Y:  
    我怎能告诉自己说我一点都不在意 [f]:h Ji  
    %]o/p_<  
    你是如此的难以忘记 O{EbL5p  
    浮浮沉沉的在我心里 .+5;AtN  
    你的笑容你的一动一举 {]O.?Yru?  
    都是我所有的记忆 ov1#BeQ  
    BuOe'$F 0t  
    你是如此的难以忘记 1+xi1w}3a  
    浮浮沉沉的在我心里 ,E2c9V'  
    改变自己需要多少勇气 n]3Z~HoZ  
    翻腾的心情该如何平静 D 75;Y;E  
    VYQ]?XF3i  
    早已知道爱情是难舍难离 w=[ITQ|W%  
    早已知道爱一个人不该死心塌地 'K|F{K  
    早已不再相信所谓天长地久的结局 5IbCE.>iU  
    L8KaK  
    但为何还是把你藏在心里 y/"CWD/i  
    为什么还是等着你的消息 A9z3SJ\vXl  
    我怎能告诉自己说我一点都不在意 *nwH1FjH  
    \\Nt^j3qR  
    你是如此的难以忘记 ;6`7 \  
    浮浮沉沉的在我心里 [>lQi X  
    你的笑容你的一动一举 f 2k~(@!h  
    都是我所有的记忆 h3Nbgxa.  
    ?_. SV g  
    你是如此的难以忘记 iAXF;'|W  
    浮浮沉沉的在我心里 eH%i8a  
    改变自己需要多少勇气 |wuN`;gc"  
    翻腾的心情该如何平静 9+~1# |  
    B. #-@  
    你是如此的难以忘记 a4",BDx  
    浮浮沉沉的在我心里 "|/q4JN)7d  
    你的笑容你的一动一举 e<"sZK  
    都是我所有的记忆 afjEN y1  
    Iz&<rL;s  
    你是如此的难以忘记 W2A!BaH%  
    浮浮沉沉的在我心里 \psO$TxF=  
    改变自己需要多少勇气  9-y<= )  
    翻腾的心情该如何平静 Jjh=zxR>  
    ^O**ZndB/  
    VA%4ssy  
    今日无意中又再听返呢只歌~·非常有感觉
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
    顶端 Posted: 2009-07-27 04:21 | 15 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.8.10 Srrzj-9^)K  
    |j4;XaG)  
        一切都进入一个新既里程,希望系好事唔系坏事啦 cK'}+  
    R%Xz3Z&|  
      好耐冇返黎写嘢啦,以前系因为乜嘢都要自己去撑,而家系有商有量,有个咁既拍档其实我觉得100%系好事,希望前面既路系一片光明架啦
    顶端 Posted: 2009-08-10 10:13 | 16 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第45楼匿名2009-08-10 23:23发表的: //yz$d>JN  
    ^C;ULUn3  
    “堂会”系咪“唐会”啊?
    mE bj  
    >&Vz/0  
    堂会系卡拉OK,系海珠广场同天河都有 qG#ZYcVec  
    _]us1  
    唐会系建设六马路,系club黎既 D`)K3;h  
    / &yc?Ui  
    唐会贵好多~~
    顶端 Posted: 2009-08-11 16:58 | 17 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第49楼花無缺和尚2009-08-11 11:52发表的: c+:^0&l  
    _[N*k"  
    係咪好事近呢?
    fj[Kbo 7!h  
    H_w?+Rig  
    eq qnR.0  
    唔系啊,不过系搵到一个拍档,希望可以搵多少少甘姐嘛
    [ 此贴被芝麻糊在2009-08-11 15:44重新编辑 ]
    顶端 Posted: 2009-08-11 20:40 | 18 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.8.12 rg I Z  
    dHtEyF  
          真系有一段时间冇浸论坛啦,琴日,趁有少少时间,同大家讨论左一下究竟系爱情里面应该放纵自己既情感,定系勒住勒住呢? fRp(&%8E  
    >*$Xbj*  
      我都好明白,一爱就应该好好去爱,太理智系唔会有好结果,我一直都知道架,亦都系咁同人地讲架。不过如果系我自己既话,就真系有所保留罗。我唔系飞蛾,唔会明知死都扑埋去。距既呢种咁义无反顾系我冇可能效法既。 A&X XL~yH  
    fPG3$<Zr  
      或者咁讲啦,从来未俾火烧过既人,系唔会怕火架,因为距唔知道痛。当你俾火烧过,哪怕只系蜡烛上既火苗,都痛死你啦。之后,你系咪仲会蠢得咁交关伸只手过去咩?所谓爱情对于我黎讲就好比果点火。黑暗中既我想靠近距,但系又怕俾距烧到。所以会系一个我认为系安全既地方观望。 (SByN7[g b  
    G'{&*]Z\:  
      其他人点讲,我冇必要理会,你要死唔通我唔俾你死咩?不过我唔会去罗。你地加油啊,好好咁去爱,爱真系要做到义无反顾架。谂返起一件事,义无反顾只要唔好对我就得啦,我唔想再系晚上十一点几收到某人既信息,话系我楼下,剩系想见我一面,叫我俾距上楼。明知不可为而为之,唔系令人激赏架,系非常之讨厌架。绝情?我再俾机会距就系对我自己绝情! rW`l1yi*$  
    TpxAp',#7  
      所以,义无反顾系唔应该单方面既,人地都唔中意你既情况下边,你义无反顾d乜嘢姐,徒增人地对你既厌恶。 Ij:yTu   
    k{cPiY^  
      对人地讲既嘢,亦都系对自己讲既,今日,距可能唔会觉得我既义无反顾系讨厌既,难保他朝距会改变。所以,我一直徘徊系附近,唔义无反顾可能系我爱得未够
    [ 此贴被芝麻糊在2009-08-12 08:05重新编辑 ]
    顶端 Posted: 2009-08-12 15:57 | 19 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第58楼花無缺和尚2009-08-12 12:47发表的: D0h6j0r 5  
    知否事常變 o 9d|XY _  
    如魔法在前 t"YN:y8-  
    凡事睇開啲 |Gr@Mi5  
    一切任隨緣 'a>D+A:  
    =)J<R;  
    .......
    6#HnA"I2n  
    ~w}=Oby'y  
    mv(/M t  
    w^}* <q\  
    凡事莫強求 c,#Nd@  
    相識己是緣
    顶端 Posted: 2009-08-13 01:00 | 20 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第61楼傻哥2009-08-12 19:12发表的: 7H4kj7UK  
    n%!50E6*:  
    =>7czw:S 1  
    /f hS #+V*  
    世上无难事,只要隔硬黎
    k7M{+X6[  
    o5G]|JM_  
    女人隔硬黎就可能得姐,男人隔硬黎唔得架嘛
    顶端 Posted: 2009-08-13 06:19 | 21 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第63楼xjb2009-08-13 23:41发表的: _:JV-lM  
    ^UyN)eX  
    ^c| 0?EH  
    <ILi38%Y  
    请问粗口妹,女人系点样隔硬黎嘎?
    oUB9)C~  
    mFE7#OM  
    ?28)l 4 Ml  
    女人出名野蛮刁蛮架啦~
    顶端 Posted: 2009-08-14 13:58 | 22 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.8.15 4ZB]n,pfT  
    _V` QvnT}  
        今晚,我去左沐足,揼骨,拔火罐,而家膊头有三个印,腰度有两个。好痛啊,本来已经准备好左既衫,听日冇得着,如果唔系几,膊头同颈果度既三个印就会出黎晒太阳啦。 k0x m-  
    &+/$~@OK  
      不过真系松左好多,好舒服,今晚应该可以训返餐好既
    顶端 Posted: 2009-08-15 09:05 | 23 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第67楼語無倫次2009-08-15 11:50发表的: c43&[xP Lz  
    7s;*vd>  
    成日去沐足揼骨,小心D骨散啊
    r1sA^2g.  
    t_qX7P8+'  
    上次,我教tt打麻将添啵
    顶端 Posted: 2009-08-16 11:44 | 24 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.8.18 ]jV1/vJ-!  
        女人系中意梦幻、虚幻既嘢。特别系对于男人,距会谂到个男人好好既,到最终女人被打败既系现实。 如果女人知道现实仲系唔愿意清醒,或者睇清真相而又继续执迷既,咁距就真系好爱呢个男人啦。 (KR.dxzjf  
    M2nZ,I=l  
      我既梦幻就好似一个泡泡咁,一笃就爆左,J系咁易同我讲左两句关于果个男人既嘢,我就已经觉得,现实同我既梦幻泡泡反差好大。令我觉得好失望,甚至觉得距不配。觉得自己好可笑,其实呢个亦都系我一直以黎都惊面对既嘢。我知道系我心目中,果个男人实在系太好啦,甚至令到我系现实中对距崇拜,女人真系愚蠢啦,起码我呢个女人系罗。  FO qD  
    Qe=eer~jI  
      醒晒罗,因为个梦幻泡泡俾J笃爆左,有D嬲距添。不过如果唔系咁样,又点知道呢份持续左年几,我以为好坚厚既感情系咁不堪一击。 -i4hJC!3  
    PH!rWR  
      我呸~!!
    顶端 Posted: 2009-08-18 15:13 | 25 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

写你的名字 穿你的风衣 做许多傻事 G)%r|meKGB  
    来当与你相依 只恨一水隔天涯 不知相会在何时 $oZV 54  
    等你不容易 想你无奈你不知 内心千回事 mMad1qCi7  
    全以你开始 只恨一水隔天涯 不知相会在何时 AUR{O  
    5ma~Pjt8}  
    * 表面坚强 心却乱 谁没怀疑/情可断 2O`s'&.h  
    远地的你 如何避免 觉得新人更新鲜 * ;zi4W1  
    7] 17?s]t,  
    Repeat * |l,0bkY@&  
    wE_#b\$=b  
    可有新名字 跟你长夜里相依 U?ZxQj66}  
    是否应等你还是忘记你再开始 今夜一水隔天涯 ` e5f6 9"  
    不知相会在何时 不知相会在何时
    顶端 Posted: 2009-08-18 22:04 | 26 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第77楼花無缺和尚2009-08-18 14:40发表的: PL7_j  
    無緣不必?求,有緣無份也不該挽留, y;tX`5(fe  
    覺得這些東西根本永遠無法掌握在自己手裡, QBTjiaYGa'  
    一任它隨風而逝,一切順其自然, n}q/:|c  
    免得苦苦追尋到後, N#vV;  
    ?發現跟自己心目中的相差甚遠, MT.D#jv&  
    .......
    {I QCA-AI  
    Vxim$'x!  
    希望我真系可以咁坦然面对啦 \@*D;- b  
    CGCSfoS9f  
    1.q a//'RW  
    YnX6U 1/^  
    我唔再希望有负担,感情上既负担真系好重
    顶端 Posted: 2009-08-19 00:52 | 27 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

[hide=999] 2009.8.19 F$>^pw  
    !\N|$- M  
          每当孤寂侵蚀既时候,就会疯狂甘想念果个男人。随之就系眼泪、烟、酒,究竟我系咪真系有爱过?如果有,我点解可以讲分开讲得咁轻松。如果冇,点解系呢d甘既时候,我会咁痛苦,要麻醉自己呢?[/hide]
    顶端 Posted: 2009-08-19 19:38 | 28 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第80楼花無缺和尚2009-08-19 13:19发表的: 73'.TReK  
    >&2n\HR\  
    天空有候鳥經過,階下落英繽,所有的眷戀與疼痛 。 / ,# &Htk  
    都只能證明彼此有緣或無緣 , 你又何必那麼執著 ao.v]6a  
    何必那樣耿耿於懷 ,把你的手掌攤開看一看吧, 風過手抓不住, \j3XT}  
    天空也無痕,樹葉卻沙沙作響 。 7Ys\=W1  
    .......
    <{b#nPc!,#  
    PEHaH"|([=  
    9W@ Tf  
    贪嗔痴欲爱恨愁 9x9~u8j  
    lhhp6-r  
    人有七情六欲,究竟系俾情欲支配定系去支配情欲? @mrGG F  
    LzJNQd'  
    身不由己,心不由己~!
    顶端 Posted: 2009-08-19 22:02 | 29 楼
    « 1 234» Pages: ( 1/4 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式