本页主题: 好攰,我諗...係時候休息下 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

道心仲魔
级别: 普通人

多谢发贴的人[106]

好攰,我諗...係時候休息下

好攰,博佐甘耐,我諗,系時候休息下…呼……… Uf )?sz  
入佐銀河做學徒咁耐,就係為佐琴晚嘅考試, V\^rs41$;  
02E-|p;  
今日出佐結果,結果就係,我輸佐..... xcdy/J&  
bK;I:JK3  
我諗冇邊個中意輸,呢仲感覺吾好受, )1 ia;6}  
2?YN8 n9n  
系人都有好鬥心,即使從來冇諗過要爭什麽, ?:l3O_U 5  
但係一出佐結果后,系人都想要贏, bOjvrg;Sz\  
qS<a5`EA  
而我, >m=' #x0>Y  
f`'? 2  
今日却輸得好徹底… `:cnu;  
,JIjAm*2  
從來,我都吾覺得考試系公平……即使到佐E+.......张公布单仲大大只字写住 %7=B?c |  
#(& ! ^X3  
“本公司本着公平公正出发。。。” lJ.:5$2H  
点公平啊。。。考试阵都分开考。。。到人地夜班嘅人考试个阵,都冇人睇嘅。。。 dr0<K[S_  
D大老个个落晒班,剩低D同事係度,做乜都唔知啦。。。。。 =ic"K6mhq  
t"M&Yy  
或者係我太蠢,點解個個都考得好,以我居然排第4.....兩個名額,7個人分....... lx*"Pj9hho  
@Ee{ GH^-  
本來,今晚已經夠慘啦,點知,個朋友過佐居然仲同我講,話唔鐘意調去呢個崗位, ixF '-  
+c4]}9f!  
冇興趣,呵......聽到幾火,一方面係度證明自己冇野, 另一方面係度安慰你。。。 K3*8JF7_F  
D /ysS$!{  
原來,輸都唔算慘,慘嘅係輸佐俾人安慰.......... )6U&^9=  
5W"&$6vj  
或者呢種算唔上係安慰,或者....係我諗得太多。。。。。。 [1Pw2MC<  
kKr|PFz  
K{)N:|y%!$  
思緒有些混亂......自己講D乜都唔知。。。。。。。就係想上黎發泄下。。。。 ^FNvVbK|`  
[ 此贴被芝麻糊在2009-07-23 02:53重新编辑 ]
顶端 Posted: 2009-07-23 06:16 | [楼 主]
山风流水
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11417]

要有D风度 #{973~uj  
F+.:Ry FS  
休息、工作、再工作
也可以清心
可以清心也
以清心也可
清心也可以
心也可以清
顶端 Posted: 2009-07-23 06:43 | 1 楼
新鮮豬手
级别: 普通人

多谢发贴的人[23]

好好抖下。继续努力
顶端 Posted: 2009-07-23 08:18 | 2 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

生活就係咁了
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-07-23 09:19 | 3 楼
彩雲追月
不及閣主人
级别: 强人

多谢发贴的人[109]

希望,失望,再燃起希望。
Life as if The Paradise were on This Earth.
顶端 Posted: 2009-07-23 17:43 | 4 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式