« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~ - 5好意思~威望設置左NO.8~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~ - 5好意思~威望設置左NO.8~~

上個月月底抽左兩日假去海島反.....非常熱.......榨油甘揸........ a+ s%9l  
]EfM;'j[  
P d相上黎比你的睇下~~ME同個同事同距DF一行六人......兩日一夜行程... cIQ e^C  
XLj|y# h  
相機嘛...5系專業既~~而且相相整細左....
PwS7!dzH-  
,jJbQIu#  
3Q2z+`x'  
[?S-on.  

D[Kq`  
搭船離開珠海....見到D屋屋系豬海架~~~ rtT*2k*  
v@Bk)Z  
:89AYqT"  

l5<&pb#b  
靠近東澳海島的海水養殖~~ gT#hF]c:  
~mk>9Gp  
UUR` m  

+qee8QH  
呢個啊~~~海水黎架....淺灘.... i _YJq;(  
2+}hsGnp  
dw3H9(-lp  

`s~[q  
萬山半山腰海景........距地發達既地方..系半圓海灣甘葛......... yv2wQ_({  
<]'1YDA  

_.+2sm   
萬山碼頭........隔遠影架.. \!df)qdu  
Ak+MR EG  

[_1K1i"m  
東澳既海水...  li  
g n 6@x  

2SJ|$VsLaE  
東澳旅游景點一覽圖.. JB9s# `  
vxl!`$Pi  

[KNA5(Y0  
額...仲系果片海.........
P|rreSv*  
[hide=8] 9k3RC}dEr  
出鏡最多果件蛋散系ME~~識我既都5洗講啦~~系米... KCi0v  

^$~&e :{  

9IJc9Sv(  

9e0t  
[/hide]
&e;GoJ  
}q=uI`  
PS:NO.4樓..繼續更新...
[ 此贴被錺_錺①在2010-08-04 21:54重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: bennypower | 理由: 芳仔你兇器都好厲害,海島邊殊來D水好清啊。好想去
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 嘩~~~好正呀~~~
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-08-04 21:21 | [楼 主]
    lingdze66
    级别: 新人

多谢发贴的人[10]

Re:7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~

睇哈先 ?y-@ c]  
    咩情况
    顶端 Posted: 2010-08-04 21:36 | 1 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~

Quote:
    引用第1楼lingdze662010-08-04 21:36发表的: <:!E'WT#f  
    睇哈先 d eQ {  
    咩情况
    b# Dd  
    無,無啊...無情況...你咩都見5到...咩都見5到...........
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-08-04 21:37 | 2 楼
    jyk0829
    葉孤城咖喱豬
    级别: 普通人

多谢发贴的人[1]

睇下~~~~!
    十大憨鸠青年
    顶端 Posted: 2010-08-04 21:45 | 3 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

e$teh` p3  
    我D相...未傳曬既播...
    .. [NJ2rQ/w7  
    ~9OZRt[&  
    TV0sxod6  
    T{2)d]Y  
    :ssj7wl :  

1ni72iz\  
    萬山...........................細碼頭..私人既..... FA>.1EI  
    c#CV5J\Kk3  

k]C k%[d  
    "拿兜"葉既種子...可以食...不過好多渣...建議旅游有人話呢樣也好,而且可以煲湯水果陣...千奇5好上當....呢件嘢系人地買既...我的幾個湊熱鬧...掰左幾個...食到成嘴都系渣....我呸........... +8W5amk.P|  

N p*T[J  
    海螺...應該叫寄居蟹吧....有鉗架~~會夾人腳趾...只浮腫豬手系me既~ \D k >dE&I  
    =>lX brJ  
    BW6Ox=sr<  

?(U;T!n  
    東澳南沙灣既粗沙...... 4s~X  
    dl3;A_ 2  
    $&qLr KJ  

B|V!=r1%  
    海水...好清...好干凈...哇哈哈哈... R!%HQA1U  
    d2NFdBoI  

.#Nf0  
    我的幾個既豬腳........最黑果只我既~~~ ]'7Au]Us`  
    E|>-7k")  
    E<}sGzMc  

00'SceL=`  
    接我的返豬海既船船........... 6;\1bP?  
    / P -#y@I  
    ES!e/l  
    ]'?Ue7  

l*]hUPJ  
    萬山PM4點幾既景色..果陣我的巖上島... D"-Wo}"8O'  
    .gGO+8[N*  
    Cg?Mk6i  

{}8C/4iP  
    炒沙x" ( 呢個字5識寫..) [mQ1r*[j  
    $j(d`@.DN~  
    [3qH? 2&  

0:n"A,-p  
    呢個...5講..自己睇圖.....
    .. v&(=^A\eN  
    wsQ],ZE  
    5M~+F"Hl  
    u{va2n/  
    j24DL+  
    (3$DUvx7  
    [&4+ <Nl'  
    [hide=8] < qab\M0W  

+c!HXX  
    MRXw)NAw  
    [/hide]
    [ 此贴被錺_錺①在2010-08-04 22:27重新编辑 ]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 我又要去呀~~
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-08-04 21:46 | 4 楼
    ┢┦aΡpy^___^
    Alex
    级别: 高人

多谢发贴的人[217]

芳芳姐,D水 清吾清啊,我同班F準備去啊
    I'm cantonese,Only spoken cantonese!
    顶端 Posted: 2010-08-04 22:14 | 5 楼
    ┢┦aΡpy^___^
    Alex

多谢发贴的人[217]

仲有,最好搞幾張海灘上來俾我參考一下 我最鐘意玩水啊
    I'm cantonese,Only spoken cantonese!
    顶端 Posted: 2010-08-04 22:16 | 6 楼
    ┢┦aΡpy^___^
    Alex

多谢发贴的人[217]

仲有,D浪大吾大啊
    顶端 Posted: 2010-08-04 22:17 | 7 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~

Quote:
    引用第5楼┢┦aΡpy^___^2010-08-04 22:14发表的: P/9iB/  
    uIeD.I'@{5  
    O C qI  
    Quote:
    引用第6楼┢┦aΡpy^___^2010-08-04 22:16发表的: -XcX1_  
    bi =IIVlH  
    ??MF8 uv  
    Quote:
    引用第7楼┢┦aΡpy^___^2010-08-04 22:17发表的: F@C^nX9  
    仲有,D浪大吾大啊
    A]x'!qa@=  
    TOUP.,f/!  
    \7l% @  
    一次過滿足你三個愿望.....水好清.....浪5大喔~~~~ +0&SXhy%y  
    '5V#sq;Z  
    額....我發覺...我滿足5到你三個愿望啦....我要關電腦去洗白白啦..你講低你問題啦...我..(聽日5系度)后日返黎答你....
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-08-04 22:25 | 8 楼
    ┢┦aΡpy^___^
    Alex

多谢发贴的人[217]

Re:Re:Re:7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~

Quote:
    引用第8楼錺_錺①2010-08-04 22:25发表的: z'9Mg]&>  
    LEM^8G]O  
    O7KR~d  
    c"<bq}L7S  
    一次過滿足你三個愿望.....水好清.....浪5大喔~~~~ v<2B^(i}VB  
    "?[7oI}c&  
    .......
    xQKD1#y  
    }zK/43Vx  
    仲有去到要幾內時間 ohy?l  
    jT6zpi~]E  
    住宿O吾OK啊 ku`bwS  
    J&<uP)<  
    浪吾多就嘸癮啦 我仲想沖浪
    顶端 Posted: 2010-08-04 22:30 | 9 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

景又靓 人仲靓 好嘢 终于都睇到芳芳啦 欢迎芳芳多啲发相啊 几年嚟我日日上蓝调都喺为咗睇下芳芳几时发啲靓相呢  
    顶端 Posted: 2010-08-05 06:43 | 10 楼
    et40

多谢发贴的人[26]

看看系乜野???
    顶端 Posted: 2010-08-05 07:01 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

又見到芳仔D靓样喇 两年冇見,大个女,越黎越靓喔,

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-08-05 11:29 | 12 楼
    jay_pen
    肥兔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[634]

芳芳系越黎越靓女啵。好耐都无见你放相上黎喇,活动又唔见人影,宜家睇下d相先啦。
    顶端 Posted: 2010-08-05 12:26 | 13 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Quote:
    引用第5楼┢┦aΡpy^___^2010-08-04 22:14发表的: UTUIL D  
    %_1~z[Dv  
    Quote:
    引用第6楼┢┦aΡpy^___^2010-08-04 22:16发表的: Wuosr3P  
    NV;5T3  
    Quote:
    引用第7楼┢┦aΡpy^___^2010-08-04 22:17发表的: V#!ypX]AB[  
    仲有,D浪大吾大啊
    aQN`C {nY  
    呢位小朋友都幾多問題架喎,重要連續發幾張貼添!!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2010-08-05 12:58 | 14 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼moonwalk2010-08-05 06:43发表的: g,y`[dr  
    景又靓 人仲靓 好嘢 终于都睇到芳芳啦 欢迎芳芳多啲发相啊 几年嚟我日日上蓝调都喺为咗睇下芳芳几时发啲靓相呢  
    l(=#c/f  
    咁你咪可以安息囉!!

顶端 Posted: 2010-08-05 12:59 | 15 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第13楼jay_pen2010-08-05 12:26发表的: n#J$=@  
    芳芳系越黎越靓女啵。好耐都无见你放相上黎喇,活动又唔见人影,宜家睇下d相先啦。
    4#2iL+   
    活動你梗係唔見佢啦,飛機兔………

顶端 Posted: 2010-08-05 13:00 | 16 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

好能正,廣州呢家係大地盤,穩日我又去呢度度假,過一個淫.賤.假.期.
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2010-08-05 23:15 | 17 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

Quote:
    引用第17楼bennypower2010-08-05 23:15发表的: $`=?Nb@@#  
    好能正,廣州呢家係大地盤,穩日我又去呢度度假,過一個淫.賤.假.期.
    &9ZIf#R  
    H~G=0_S  
    CqX%V":2  
    benben喺唔喺同 “黄宇诗”、“宋熙年”一齐去吖? 真喺未出发先兴奋啊!
    顶端 Posted: 2010-08-06 08:53 | 18 楼
    fncjjj

多谢发贴的人[3]

威望吾够,睇吾到.....
    顶端 Posted: 2010-08-06 15:25 | 19 楼
    蓝色的羽毛

多谢发贴的人[34]

睇5到啵 自己地方睇下先得
    顶端 Posted: 2010-08-06 17:17 | 20 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

呀,又肥佐... Q4PXC$u  

顶端 Posted: 2010-08-07 02:30 | 21 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

我也觉得方仔肥佐 V_pBM  
    D4|_?O3 |m  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2010-08-07 09:56 | 22 楼
    ┢┦aΡpy^___^
    Alex

多谢发贴的人[217]

Re:Re:Re:7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~

Quote:
    引用第14楼小加菲2010-08-05 12:58发表的: CkU=0mcY  
    pA'A<|)K0  
    呢位小朋友都幾多問題架喎,重要連續發幾張貼添!!
    l+6(|"md  
    qpl5n'qHUc  
    K^H t$04  
    我吾系小朋友好耐la MQ44uHJ  
    F 4/Uu"J:  
    由頭到腳,你應該嘸野夠我大
    顶端 Posted: 2010-08-07 10:48 | 23 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~

Quote:
    引用第23楼┢┦aΡpy^___^2010-08-07 10:48发表的: s?k[_|)!  
    .h,xBT`}Ji  
     #Uh 5tc  
    09Y?!,  
    我吾系小朋友好耐la *a!!(cZZ  
    V%lGJ]ZEa  
    .......
    Z@!W? Ed  
    我唔信,放你張相同年齡上黎,睇下邊個大D

顶端 Posted: 2010-08-08 15:27 | 24 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

23.24楼难道都属于庞然大物??? "H<#91^|  

顶端 Posted: 2010-08-08 17:07 | 25 楼
    skyteens

多谢发贴的人[0]

我要看看
    顶端 Posted: 2010-08-08 17:13 | 26 楼
    qwinsam
    赢得快好爽

多谢发贴的人[89]

下d相先啦
    顶端 Posted: 2010-08-09 03:36 | 27 楼
    l-o-v.and.e

多谢发贴的人[9]

珠海?!睇睇先
    顶端 Posted: 2010-08-09 03:50 | 28 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

好靓,我都想去反次
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2010-08-10 18:18 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部