« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: [分享]自拍MV希望大家体到悟好笑啊 - 本人自拍MV已注册商标请莫翻转 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

颠佬
级别: *

多谢发贴的人[]

[分享]自拍MV希望大家体到悟好笑啊 - 本人自拍MV已注册商标请莫翻转

本MV【www.canton8.com不良信息过滤】!希望大家悟好笑! B| Q6!  
BW71 s  
体前悟好吃饭饮水!悟系后果自负 .Z5[_'T  
!0dX@V'r  
K^ 6+Ily  
v>at/ef  
l10-XU02  
。。。。。。。。。。。。。。。。 ; J2 -r h  
$- w5o`e  
。。。。。。。。。。。。。。。。。 _$(GRNRYK  
ylkqhs&  
。。。。。。。。。。。。。。
[ 此贴被mone204在2006-10-15 19:37重新编辑过 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:100 | 操作人: lld | 理由: 第一部MV
  • 顶端 Posted: 2006-10-15 19:35 | 广东省广州市 [楼 主]
    rock709394
    级别: 神人

多谢发贴的人[1998]

楼主.......几得吖!几得喎~`..就系排骨多咗...条....呵~`
    時光將新變舊…
    顶端 Posted: 2006-10-15 19:45 | 1 楼
    togawin
    潴嗨.浪漫之城
    级别: 普通人

多谢发贴的人[260]

Re:[分享]自拍MV希望大家体到悟好笑啊

你都好搞下哦...咁都敢发上来..
    顶端 Posted: 2006-10-15 19:45 | 2 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

楼主。点解睇唔到嘅?
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2006-10-15 20:05 | 3 楼
    kelly
    爱你久久2099
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[411]

哇~~~啊李生張 “ 乜”人相都出埋
    我爱你,爱着你,就像老鼠爱大米.

不管有多少風雨, 我都會依然陪着你.

多想你, 想着你,不管有多麼的苦.

只要能讓你開心,我什麼都願意, 一生爱你..Linc@@...
    顶端 Posted: 2006-10-15 20:12 | 4 楼
    abc1807
    吹水我最醒
    级别: 新人

多谢发贴的人[45]

楼主点解同我一样瘦孟孟.....呵呵!!
    顶端 Posted: 2006-10-15 20:24 | 5 楼
    kelly
    爱你久久2099

多谢发贴的人[411]

Quote:
    下面引用第 3 楼foxgill2006-10-15 20:05发表的“”: .lIkJQ3d  
    楼主。点解睇唔到嘅?
    7&{[Y^R]"  
    你米乜野都想睇啦, 禁止16岁以下啊, 我都係走先, 冇眼睇

只要能讓你開心,我什麼都願意, 一生爱你..Linc@@...
    顶端 Posted: 2006-10-15 20:29 | 6 楼
    kelly
    爱你久久2099

多谢发贴的人[411]

Re:Re:[分享]自拍MV希望大家体到悟好笑啊

Quote:
    下面引用第 2 楼togawin2006-10-15 19:45发表的“Re:[分享]【www.canton8.com不良信息过滤】MV希望大家体到悟好笑啊”: 1?}5.*j<  
    你都好搞下哦...咁都敢发上来..
    Td"_To@jd  
    你米响度踩人啦, 做人最重要係有自信

顶端 Posted: 2006-10-15 20:36 | 7 楼
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

Quote:
    下面引用第 6 楼kelly2006-10-15 20:29发表的“”: # '&&&_Hu3  
    `C+>PCO  
    你米乜野都想睇啦, 禁止16岁以下啊, 我都係走先, 冇眼睇
    1U(P0$C  
    我边可能少过16吖。。26都嚟紧啦。。
    顶端 Posted: 2006-10-15 21:00 | 8 楼
    kelly
    爱你久久2099

多谢发贴的人[411]

Quote:
    下面引用第 8 楼foxgill2006-10-15 21:00发表的“”: [W#M(`}D  
    N!#0O.6  
    我边可能少过16吖。。26都嚟紧啦。。
    R$Or&:E ^  
    呵~~~~26岁,成人 SHOW你可以睇 o$%I{}9x  
    咁你就應該MAR大隻眼睇清楚啦, 睇完話我知, 等我下一次入埋嚟霸翻個位

顶端 Posted: 2006-10-15 21:40 | 9 楼
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

Quote:
    下面引用第 9 楼kelly2006-10-15 21:40发表的“”: iu9<]1k  
    Y$\c_#/]  
    呵~~~~26岁,成人 SHOW你可以睇 31> $;"  
    咁你就應該MAR大隻眼睇清楚啦, 睇完話我知, 等我下一次入埋嚟霸翻個位
    ]QJWqY  
    26就未到,不过,过多4年就係啦。。哈。。
    顶端 Posted: 2006-10-15 22:05 | 10 楼
    飞天猫猫

多谢发贴的人[23]

我都唔想笑架,不过你发得上黎就预左架啦
    顶端 Posted: 2006-10-15 22:16 | 11 楼
    蕃茄+沙糖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4434]

好想一拖鞋飞死拒
    顶端 Posted: 2006-10-15 22:16 | 12 楼
    加利囝
    摩图摩图
    级别: 神人

多谢发贴的人[551]

好性感喔~~~呵呵
    顶端 Posted: 2006-10-15 22:39 | 13 楼
    明白我心
    级别: 圣人

多谢发贴的人[647]

我以为跳脱衣舞添!~
    [img][/img]
    顶端 Posted: 2006-10-15 22:40 | 14 楼
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

终于係个网站度搵到啦。。 iR39lO r  
    t8_i[Hw6D  
    好羡慕你啲胸肌同臀肌吖。。
    顶端 Posted: 2006-10-15 22:52 | 15 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

你就威拉~斑竹要多++巨分
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2006-10-15 23:09 | 16 楼
    宾宾囝囝
    孤獨dё釾涮
    级别: 仙人

多谢发贴的人[496]

有无得下载啊?! :9Mqwgk,;3  
    ywkyxt  
    我想下载啊... sB+ B,DF  
    \_|g}&}6Y  
    LG,帮下手啦....
    顶端 Posted: 2006-10-16 00:52 | 17 楼
    Mr.Jerry
    J&W

多谢发贴的人[575]

好SEX啊!!good
    顶端 Posted: 2006-10-16 00:53 | 18 楼
    刘纹虎
    冬眠中,勿扰!
    级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

一个字:强
      本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2006-10-16 00:54 | 19 楼
    lovelysun
    级别: 高人

多谢发贴的人[84]

Oh!!!!! 楼主.......So Sexy!!!!!! *9)yN[w  
    pZV=Co3!I  
    注册商标? 楼主请告知在哪里可以注册商标. 有没有网站地址
    Lovely Sun
    顶端 Posted: 2006-10-16 00:55 | 20 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6316]

想唔笑都几难咯.
    2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2006-10-16 01:48 | 21 楼
    sunnychong
    级别: 新人

多谢发贴的人[7]

你都好搞yeah...........呵呵!!
    顶端 Posted: 2006-10-16 02:16 | 22 楼
    素人健一㊣
    Winson仔仔
    级别: 圣人

多谢发贴的人[693]

你唔好甘样喇!!哈哈!!
    顶端 Posted: 2006-10-16 14:53 | 23 楼
    jjli878
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[74]

哇 LZ 你个环境好适合拍鬼片!! 我好欣赏你D舞姿!!! 首个简得好好! 哈哈
    顶端 Posted: 2006-10-16 20:11 | 24 楼
    chyng85
    级别: 强人

多谢发贴的人[32]

唔错哦, 身材几FIT啊!~
    顶端 Posted: 2006-10-16 20:12 | 25 楼
    ray030873

多谢发贴的人[562]

强啊人靓声甜
    顶端 Posted: 2006-10-17 03:51 | 26 楼
    颠佬
    级别: *

多谢发贴的人[]

Quote:
    下面引用第 15 楼foxgill2006-10-15 22:52发表的“”: }I I)<g'  
    终于係个网站度搵到啦。。 Zr|z!S?aSC  
    O\q-Ai  
    好羡慕你啲胸肌同臀肌吖。。
    ,&iZ*6=X?0  
    P]<15l  
    你系边个网见到噶???点解我悟知噶?
    顶端 Posted: 2006-10-17 12:44 | 广东省广州市 27 楼
    木亟贝戋
    ┠晓┨℡

多谢发贴的人[77]

本来我也想发的. q$7/X;A  
    可惜看到楼G.不敢发了.. +6Ye'IOG  
    楼G好SEX喔.半裸!!
    做男人就要做金刚那样的男人——在世界最高的大楼上为心爱的女人打飞机

顶端 Posted: 2006-10-18 04:56 | 28 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

樓主~~使唔使fit成咁呀~~~!! sGO+O$J  
    教下我點先可以咁fit啦~~我要減肥呀~~!!不過唔要骨感~~要有返D肉0既~!! ?e2G{0V  
    我本來好眼瞓架~睇完你個MV之後就瞓唔著啦~~!! `2 hLs _  
    笑醒咗...真係唔好意思~~不過真係好搞嘢~!!呵呵~~!!!
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2006-10-18 15:40 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部