本页主题: (J2)《下町火箭 S2 / 下町ロケット 続編》- EP04~05 [2020-06-29][MP4-720P][粵語配音中字] 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

snk3721
级别: 新人

多谢发贴的人[34]

(J2)《下町火箭 S2 / 下町ロケット 続編》- EP04~05 [2020-06-29][MP4-720P][粵語配音中字]

图片:
【檔案大小】 : 749MB AfN&n= d K  
【影片格式】 : MP4-720P (1280x720) NaF(\j  
【發音語言】 : 粵語配音 /oFc 03d  
【字幕語言】 : 中文字幕 *_ PPrx5  
【主      演】 : 阿部寬  土屋太鳳  竹內涼真  朝倉亞紀  真矢美紀 V>B'+b+<  
#VO.%H}i  
辭去宇宙開發機構研究員一職,於父親遺下的下町工場佃製作所迎來第二人生的佃航平,開創出技術過人的閥門系統,讓純國產火箭得以成功升空。可是,其交易對象帝國重工卻打算從火箭事業撤退,令佃製作所出現重大危機…
附件: TVBOXNOW 下町火箭 S2 EP04.torrent (49 K) 下载次数:31 [种子详情]
附件: TVBOXNOW 下町火箭 S2 EP05.torrent (56 K) 下载次数:32 [种子详情]
顶端 Posted: 2020-06-30 02:02 | [楼 主]
战无不胜

多谢发贴的人[0]

Thank you for sharing such a great TV drama. 0cF +4,5  
<&4 7W  
等咗成个星期,终于又有得睇了,如果日日都有得睇就好了。呢齣剧真系好睇,很励志。
顶端 Posted: 2020-06-30 19:10 | 1 楼
snk3721

多谢发贴的人[34]

Quote:
引用第1楼战无不胜于2020-06-30 19:10发表的  : HAca'!p  
Thank you for sharing such a great TV drama. r5wy]z^  
vQ_D% f4;  
等咗成个星期,终于又有得睇了,如果日日都有得睇就好了。呢齣剧真系好睇,很励志。
Y(U+s\X  
劇太多,都有好多轉貼上傳種子的劇自己都未睇過,見只劇以火箭為背景劇情都幾希有 下所以自己都下載了兩集未睇完哦,呵呵
顶端 Posted: 2020-07-01 00:17 | 2 楼
战无不胜

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第2楼snk3721于2020-07-01 00:17发表的  : MpCK/eiC  
6jaol'{SuH  
劇太多,都有好多轉貼上傳種子的劇自己都未睇過,見只劇以火箭為背景劇情都幾希有 下所以自己都下載了兩集未睇完哦,呵呵
Uja`{uc  
bd & /B&a  
劇太多,时间唔够,我都系上个星期先留意到呢齣剧。如果想睇以火箭為背景嘅劇情,要睇第一季,第二季佢地已经冇得造火箭,沦落到要去耕田了,真系很有戏剧性。。。
顶端 Posted: 2020-07-02 21:58 | 3 楼
snk3721

多谢发贴的人[34]

Quote:
引用第3楼战无不胜于2020-07-02 21:58发表的  : edZhI  
j8[RDiJ  
[19QpK WM  
劇太多,时间唔够,我都系上个星期先留意到呢齣剧。如果想睇以火箭為背景嘅劇情,要睇第一季,第二季佢地已经冇得造火箭,沦落到要去耕田了,真系很有戏剧性。。。
Eb.k:8?Tn  
所以真要睇過至知
顶端 Posted: 2020-07-05 13:07 | 4 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语TV连续剧-BT下载