« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: ~~生日快樂~~^^ - 用手機影~效果好差~志在參與~^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

~~生日快樂~~^^ - 用手機影~效果好差~志在參與~^^

第一年喺藍調過生日~好開心~ _h I81Lzq  
所有嘅慶祝活動~身為會員都應該要參與其中~版主更加唔使講~ <rFh93  
我D中文唔靚嘅~平時都好少寫~今次都係抱住志在參與嘅態度~ V0G[f}tm'  
各位寫得一手好字嘅朋友快D參與啦~~
3:>hHQi  
!8YA1 o  
~~Happy ~ Birthday~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:188 | 操作人: 刘纹虎 | 理由: 参赛奖励
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-19 05:57 | [楼 主]
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

Re:【619】~~生日快樂~~^^

我都来参与,你地睇下我D自创和构思,細心睇下幅图有谁个名,GDBT 生日甘大件事,第一个应该先多谢虎哥,吾係虎哥就冇蓝调,我都係搞下气分,希望大家支持下、、、、
    [ 此贴被一串紅在2007-06-19 21:53重新编辑 ]

顶端 Posted: 2007-06-19 08:03 | 1 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

再來、、、参赛作品:搞下气氛
    [ 此贴被一串紅在2007-06-19 21:56重新编辑 ]

顶端 Posted: 2007-06-19 08:29 | 2 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[8637]

我D字中见唔到人
    顶端 Posted: 2007-06-19 08:53 | 3 楼
    table1314
    table仔~
    级别: 仙人

多谢发贴的人[395]

哇~~~~掂,支持你!!!!
    无与伦比.....从来唔信缘分
    顶端 Posted: 2007-06-19 09:11 | 4 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

哇哇哇~家姐写字甘靓既~
    顶端 Posted: 2007-06-19 09:19 | 5 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

帮主D字都OK 哦
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-06-19 09:28 | 6 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:【619】~~生日快樂~~^^

Quote:
    引用第5楼猪猪TouIs2007-06-18 10:19 PM发表的: 1 A0BM  
    哇哇哇~家姐写字甘靓既~
    !E_|Zp]up  
    qSG0TWD!pq  
    多謝細佬~~ )pT5"{  
    你幾時又俾我睇下你D字呢~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-19 09:41 | 7 楼
    pandachy
    小小 & Fly

多谢发贴的人[1157]

好有创意啵~~~
    顶端 Posted: 2007-06-19 09:45 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第4楼table13142007-06-18 10:11 PM发表的: HiU)q  
    哇~~~~掂,支持你!!!!
    "-dA\,G  
    CMOyK^(e  
    多謝曬~~你都快D發啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-19 09:48 | 9 楼
    吖細
    ·°毒生囡.·!
    级别: 神人

多谢发贴的人[1551]

哇~~好靚吖~~!!!!
    做人唔可以太叻嘎`~唔繫就好有可能俾外星人吸走嘎`~!!
    顶端 Posted: 2007-06-19 09:50 | 10 楼
    ゛厼非俠﹏
    楛蒗蘰@洅佽浮頭
    级别: 神人

多谢发贴的人[1503]

支持幸福`西西`
    裑籩塈倗苃買尐絸仯囖......

顶端 Posted: 2007-06-19 09:55 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼语毛论厕2007-06-18 09:53 PM发表的: l$9k:#\FD  
    我D字中见唔到人
    ZZo<0kDk  
    jF}kV%E  
    點會呀~~發上嚟睇睇啦~~

顶端 Posted: 2007-06-19 09:56 | 12 楼
    麦克云迪
    !小猪一细只!
    级别: 高人

多谢发贴的人[142]

支持门主!!!!!
    从未与人相比,只求突破自己!
    顶端 Posted: 2007-06-19 09:57 | 13 楼
    浑沌之风
    BG KING
    级别: 普通人

多谢发贴的人[369]

点解你甘少写中文都甘靓噶~~~
    boardgameking.blog.163.com
    顶端 Posted: 2007-06-19 10:21 | 14 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第15楼浑沌之风2007-06-18 11:21 PM发表的: f]%S FQ+  
    点解你甘少写中文都甘靓噶~~~
    0$Rn|yqf%  
    dNt ^lx  
    多謝曬~我中文得4年級喳~~慚愧呀~~ R)Mkt8v  
    P.S.你未去我區攞利是啵~~

顶端 Posted: 2007-06-19 10:37 | 15 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Quote:
    引用第0楼幸福瞬間2007-06-19 05:57发表的: l@GJcCufE  
    第一年喺藍調過生日~好開心~ BSHS)_xs  
    所有嘅慶祝活動~身為會員都應該要參與其中~版主更加唔使講~ 3)W_^6>bM  
    我D中文唔靚嘅~平時都好少寫~今次都係抱住志在參與嘅態度~ gkxHfm  
    各位寫得一手好字嘅朋友快D參與啦~~
    rM= :{   
    v?]a tb/h`  
    .......
    {u y^Bui}  
    D中文字都幾好,好靚呀!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2007-06-19 11:08 | 16 楼
    lovefse

多谢发贴的人[42]

Re:~~生日快樂~~^^

本帖最近评分记录:
  • 银纸:-10 | 操作人: bbmrbean | 理由: 屡次说明,不能用纯表情回复,第二次警告,3次禁言!
  • 银纸:-3 | 操作人: wbjwww | 理由: 违反版规,恶意灌水(扣到0分以下系统自动禁言)
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 13:35 | 17 楼
    cdcd
    可爱CD
    级别: 新人

多谢发贴的人[67]

写得好靓啵~~人都好靓啵~~呵呵
    顶端 Posted: 2007-06-19 13:35 | 18 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼小加菲2007-06-19 12:08 AM发表的: 9c}C<s`M  
    Jxe5y3* (  
    D中文字都幾好,好靚呀!
    S[9b I&C  
    -eK0 +beQ  
    好嘛嘛啦~~ a"xRc  
    P.S.我代虎虎講嘅~~

顶端 Posted: 2007-06-19 13:38 | 19 楼
    1487feng
    级别: 新人

多谢发贴的人[4]

哇,正,,好有创意
    顶端 Posted: 2007-06-19 14:32 | 20 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

写得都唔错啊!!!
    顶端 Posted: 2007-06-19 14:36 | Unknown 21 楼
    king2001
    努力做个好男人
    级别: 圣人

多谢发贴的人[343]

生日快乐!!!
    顶端 Posted: 2007-06-19 14:37 | 22 楼
    幽雨
    饼>O<

多谢发贴的人[295]

都几好啊。。。我都5执输啦,,发番张先。。
    >///<
    顶端 Posted: 2007-06-19 16:08 | 23 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

Re:Re:Re:【619】~~生日快樂~~^^

Quote:
    引用第8楼幸福瞬間2007-06-19 09:41发表的: ${ . :(z  
    H<^3H  
    AxJqLSfyb,  
    多謝細佬~~ >PdrLwKS  
    你幾時又俾我睇下你D字呢~
    P%[ { 'u  
    我D字好难睇!算啦~哈哈~!
    顶端 Posted: 2007-06-19 16:40 | 24 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:【619】~~生日快樂~~^^

Quote:
    引用第25楼猪猪TouIs2007-06-19 05:40 AM发表的: vXdI)Sx[  
    VL\Ah3+  
    我D字好难睇!算啦~哈哈~!
    8*VQw?{Uee  
    |t$%kpp  
    寫下就有188啦~~一齊參與下啦~~

顶端 Posted: 2007-06-20 01:39 | 25 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

ANNIE D字原來咁靚嘅! 7}mr C@[i  
    真係叮噹迷連MEMO紙都係用佢. D#>d+X$  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-06-20 01:55 | 26 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:~~生日快樂~~^^

Quote:
    引用第27楼肥牛肉2007-06-19 02:55 PM发表的: *M~BN}.  
    ANNIE D字原來咁靚嘅! M"OCwBT U  
    真係叮噹迷連MEMO紙都係用佢. ~MK%^5y?  
    &x[V<Gq  
    %F0.TR!!n  
    係呀~~我好愛叮噹嘅~~好多嘢都係佢嘅嘜頭~~

顶端 Posted: 2007-06-20 07:06 | 27 楼
    firepig

多谢发贴的人[25]

不错哦。很好。。!!
    顶端 Posted: 2007-06-20 09:12 | 28 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Annie的大作。thx奉上。 8/ CK(G  
    几时有新歌仔听啊? @aWd0e]  
    2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-06-20 12:55 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 短片视频&贴图