本页主题: 蓝调生日快乐吖~~`` - 参赛目的明确```我要融入蓝调大家庭~`同大家一起黑皮黑皮``~``(手机影咖~`悟多清楚!!!) 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

蓝调生日快乐吖~~`` - 参赛目的明确```我要融入蓝调大家庭~`同大家一起黑皮黑皮``~``(手机影咖~`悟多清楚!!!)

等我又玩埋一份先得```` k oHY AF  
  蓝调生日快乐吖~~```(呢句也``今日打到手软`~``) mKsj7  
  PS:悟多识画画之类``只好些D嘢~~~~` Ki=7nKs  
衷心希望系蓝调度個個都玩得开开心心!!!
[ 此贴被錺_錺①在2007-06-20 12:22重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 猪猪TouIs | 理由:
  • 银纸:188 | 操作人: bbmrbean | 理由: 最好有埋个网址地址啦
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-06-19 16:50 | [楼 主]
    熊o(∩_∩)o猫
    整人为乐
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1040]

Re:蓝调生日快乐吖~~``

沙发都是我的
    本人管理的范围:贴图区&视频区

图片仅供参考,一切以实物为准
    顶端 Posted: 2007-06-19 16:54 | 1 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

请教下``我悟多名你呢句`~`最好有埋个网址地址啦``解释下好喔~`
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 | 操作人: bbmrbean | 理由: www.gdbt.net
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-06-19 17:00 | 2 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

噢~```等间加返上去```
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-06-19 17:10 | 3 楼
    幽雨
    饼>O<
    级别: 高人

多谢发贴的人[295]

又话字5好,,厄我。。
    >///<
    顶端 Posted: 2007-06-19 17:45 | 4 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:蓝调生日快乐吖~~``

Quote:
    引用第4楼幽雨2007-06-19 17:45发表的: &}vR(y*#c  
    又话字5好,,厄我。。
    Z7JKaP9{:  
    <_"B}c/2$  
    Gx.P ]O3  
    }czsa_  
    D甘噶字你都话好睇~~`我同你换咯```

顶端 Posted: 2007-06-19 18:24 | 5 楼
    最佳損友
    级别: 普通人

多谢发贴的人[33]

都唔錯啦~!
    顶端 Posted: 2007-06-19 18:59 | 6 楼
    king2001
    努力做个好男人
    级别: 圣人

多谢发贴的人[343]

唔知讲咩野!!!支持下先!!!
    顶端 Posted: 2007-06-19 22:43 | 7 楼
    傻囡

多谢发贴的人[32]

生日快樂啊~!~!~!~!一齊過節啊~!~!~!開開心心過端午~!~!~!~!~!~!
    顶端 Posted: 2007-06-19 23:43 | 8 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

齐齐开心,大家happy

顶端 Posted: 2007-06-20 01:07 | 9 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

都唔错啊!
    顶端 Posted: 2007-06-20 01:48 | Unknown 10 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

D字写得好工整
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-06-20 09:35 | 11 楼
    lovefse

多谢发贴的人[42]

几好几好~~~~
    顶端 Posted: 2007-06-20 11:41 | 12 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第9楼一串紅2007-06-20 01:07发表的: MU1E_"Z)  
    齐齐开心,大家happy
    0Gsu  
    i6Qb[\;  
    mw4JQ\  
    )t%h[0{{  
    红红``你只老虎好得吖~``` ?ok)>P  
    大家玩得HAPPY拉~``呵呵```

顶端 Posted: 2007-06-20 12:24 | 13 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第11楼Josselin2007-06-20 09:35发表的: c<4F4k7  
    D字写得好工整
    l^W uS|G[  
    m[:K"lZ ]2  
    }G'XkoI&  
    _Yq@FOu  
    因为D字停留系小学程度```所以写得比较工整```` NiA4JgM]v  
    你们将就下拉```

顶端 Posted: 2007-06-20 12:26 | 14 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

顶~~~~参赛作品晤顶都冇天理咯 6kR\xP]Kr  
    菻返其自己系点样加入蓝调嘎咯。系有一次,搜索一出晤记得乜戏,发现既。跟住见到down野要注册,仲要银纸,当然啦啦声注册,然后~~成为水友一名。哈哈哈哈哈
    2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-06-20 12:49 | 15 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第15楼artto2007-06-20 12:49发表的: jc:s` 4  
    顶~~~~参赛作品晤顶都冇天理咯 R_N:#K.M  
    菻返其自己系点样加入蓝调嘎咯。系有一次,搜索一出晤记得乜戏,发现既。跟住见到down野要注册,仲要银纸,当然啦啦声注册,然后~~成为水友一名。哈哈哈哈哈
    [6tSYUZs  
    314=1JbL  
    I#G0, &Gv  
    rv7{Ow_Y  
    我同你有少少悟同咯```我系有一次个死党(死同党)话距想入黎DOWN大话妹返去睇```注册悟到``叫我帮拖```甘我先知有个甘好玩噶论坛咋```` qCPmbg  
    PS:最后仲系厚住面皮稳呢入边噶人帮我出咗200蚊先注册到入黎````   m3.sVI0I  
    当然```我F都入咗黎``BUT``距系为咗DOWN戏```我就周围玩周围吹水```想识多D人啊嚒```~~~ _}gtcyx  
    )L5i&UK.  
    PS2:多谢你帮我顶帖吖`~``仲令我想起甘多当时噶也```

顶端 Posted: 2007-06-20 13:00 | 16 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

我而家都系上来吹水多。已经数十年冇down过野咯、 3tAU?sV!  
    唉。有时候忙连吹水都冇时间。好才水区都仲有人记得我、^_^ H/fUM  
    ps:LZ你真系好好心机写啊!! z(13~38+  
    2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-06-20 13:23 | 17 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第17楼artto2007-06-20 13:23发表的: %;xOB^H^  
    我而家都系上来吹水多。已经数十年冇down过野咯、 }T_Te?<&  
    唉。有时候忙连吹水都冇时间。好才水区都仲有人记得我、^_^ 7:E!b=o#  
    ps:LZ你真系好好心机写啊!! yYZxLJ='  
    yV_wDeAz  
    ~ 5 "JzT  
    5\ fCd|  
    *# {z3{+  
    做咩系水区好少见你噶````????可能我E+先蒲开果边``` &HZmQ>!R D  
    PS:我个脑有时会甘搞嘢噶`` XzIx:J6  
            成日都会乱写也```BUT基本上得自己睇得明咯``` }f}}A=  
    反正都系玩```SO``米上黎献下丑咯````

顶端 Posted: 2007-06-20 14:25 | 18 楼
    pandachy
    小小 & Fly

多谢发贴的人[1157]

好文彩,有创意,我支持你~~~~芳芳~~~
    顶端 Posted: 2007-06-20 14:32 | 19 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第19楼pandachy2007-06-20 14:32发表的: &C<yfRDu  
    好文彩,有创意,我支持你~~~~芳芳~~~
    {y=W6uP  
    VSX@e|Nj  
    SymwAS+  
    ,i9Byx#TN  
    . 5y"38e  
    5555~```好感动吖我````

顶端 Posted: 2007-06-20 14:59 | 20 楼
    ilikefanshu
    大番薯
    级别: 强人

多谢发贴的人[277]

咩原来甘都得架,我又试下先
    顶端 Posted: 2007-06-20 15:11 | 21 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第21楼ilikefanshu2007-06-20 15:11发表的: '7Nr8D4L  
    咩原来甘都得架,我又试下先
    7tM9u5FF  
    sZWaV4  
    g>0XxjP4  
    1LJuCI=~  
    乜你悟知咖~``甘你快手脚D拉``

顶端 Posted: 2007-06-20 15:30 | 22 楼
    ♂风♂
    幻术师
    级别: 高人

多谢发贴的人[255]

恩``我都几中意呢只字体``不过一直学五到``唉``忏悔``
    顶端 Posted: 2007-06-21 08:29 | 23 楼
    时尚o贼仔
    豬^嗨達人

多谢发贴的人[72]

手字唔错啵...衰鬼.....
    顶端 Posted: 2007-06-28 02:39 | 24 楼
    細蚊@zi
    工作先学会做人

多谢发贴的人[118]

哈哈~~   D字好过好D好多啦~
    ╰*鬼の甘o疯-sHoW﹌
    顶端 Posted: 2007-06-29 15:51 | 25 楼
    georgeboy
    佐治小子
    级别: 圣人

多谢发贴的人[2132]

来捧下场先

顶端 Posted: 2007-07-01 14:35 | 26 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 短片视频&贴图