本页主题: 字丑,希望大家踩多D - 第一次參賽,大家多多俾面 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

Destiny(Lu,Jos)
很陈℡很冠希
级别: 普通人

多谢发贴的人[923]

字丑,希望大家踩多D - 第一次參賽,大家多多俾面

大家最紧要喺留底THX T +~ _D  
Sx}61?  
仲有就喺,可以派钱嘅甘多位,资助一下
[ 此贴被Destiny(Lu,Jos)在2007-06-28 08:47重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: Josselin | 理由: 支持~~支持~~
  • 银纸:188 | 操作人: bbmrbean | 理由: 好嘢来啵!
  • 鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-06-28 00:05 | [楼 主]
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

Re:小学生写嘅字,希望大家踩多D

写得好!!支持!!
    顶端 Posted: 2007-06-28 00:11 | Unknown 1 楼
    ilikefanshu
    大番薯
    级别: 强人

多谢发贴的人[277]

哗,甘你都得啊,又画得几好睇甘波,衰鬼,支持一个,THX一个
    顶端 Posted: 2007-06-28 00:13 | 2 楼
    吖細
    ·°毒生囡.·!
    级别: 神人

多谢发贴的人[1551]

寫得好好吖~~
    做人唔可以太叻嘎`~唔繫就好有可能俾外星人吸走嘎`~!!
    顶端 Posted: 2007-06-28 00:14 | 3 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

第一時間支持LULU. 4b\R@Knu  
    点解你地寫字又靚唱歌又好聽嘅! .A(QqL>  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-06-28 00:14 | 4 楼
    熊o(∩_∩)o猫
    整人为乐
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1040]

写得好写得妙写得呱呱叫
    本人管理的范围:贴图区&视频区

图片仅供参考,一切以实物为准
    顶端 Posted: 2007-06-28 00:15 | 5 楼
    721kn

多谢发贴的人[1289]

写得几整齐和
    顶端 Posted: 2007-06-28 00:39 | 6 楼
    时尚o贼仔
    豬^嗨達人

多谢发贴的人[72]

唔错....
    顶端 Posted: 2007-06-28 00:41 | 7 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

单词好难吖,唔识啵~~
    顶端 Posted: 2007-06-28 00:44 | 8 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

睇来个个既字都写得几好。就我呢个冇乜天赋仲要晤努力既写得好鬼差、 {W' 9k  
    2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-06-28 00:52 | 9 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

写得好!支持你

顶端 Posted: 2007-06-28 01:03 | 10 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

迟左添~~~不过我都支持你的LULU
    顶端 Posted: 2007-06-28 01:08 | 11 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

支持埋LU兄你就去训觉 fo_*Uva_  
    写得唔错
    顶端 Posted: 2007-06-28 01:09 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

實撐行你嘅~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-28 02:02 | 13 楼
    evolution128

多谢发贴的人[1578]

似女仔寫既多D。 /Q2HN(Y  
    隨帖附上Thanks一個,請笑納!
    顶端 Posted: 2007-06-28 05:51 | 14 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

唔好意思,因本人水平极度有限,所以制成品素质不敢恭维, 4U*CfdZZ  
    还望各位见谅~~ {'6-;2&f  
    ps:陋人自知书法强差人意,各位看官高抬贵手~~留少少面等714先唱我吖~~
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-06-28 07:47 | 15 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

Re:字丑,希望大家踩多D

写得好啊~!支持
    顶端 Posted: 2007-06-28 10:14 | 16 楼
    野蛮甘
    中意卡通片的丫伯
    级别: 新人

多谢发贴的人[6]

LZ教下我写得无!!
    顶端 Posted: 2007-06-28 11:42 | 17 楼
    lovefse

多谢发贴的人[42]

顶端 Posted: 2007-06-28 14:16 | 18 楼
    lmj1970

多谢发贴的人[39]

好啊,支持原创!继续努力!
    顶端 Posted: 2007-06-28 23:33 | 19 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

有心吾怕迟
    顶端 Posted: 2007-06-28 23:34 | 20 楼
    pinky
    三分鍾的想法↓

多谢发贴的人[306]

LU LU成日改名架? Dmr3r[  
    l{hO"fzy  
    不过人D字真系好似女仔字呀。。好靓。。
    三人行 必有我师
    顶端 Posted: 2007-06-29 08:34 | 21 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 短片视频&贴图