本页主题: 迟到既祝福~~蓝调生日快乐 - 字好差,大家将就下。水平有限 >_< 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

artto
进军新领域
级别: 普通人

多谢发贴的人[346]

迟到既祝福~~蓝调生日快乐 - 字好差,大家将就下。水平有限 >_<

耿耿于怀 G4U0|^(h  
你最近还好吗?尚爱上蓝调吹水吗? ?S;z!) H)P  
最近近乎没露面你有发新贴吗? kbL7Xjk  
真想吡你look look我刚发既贴 >/Gw)K}#E  
我想你吡THX这算是病吧? 1`1jSx5}.  
为何无论我愿意怎样水 vz(=3C[  
怎样也不可一样水爆它 o|u4C{j  
G1-r$7\  
难道没吹水太耐感觉都追不会来 T6b~uE  
试图再努力水也显得不自在 7;c^*"Ud  
不懂得如何抢沙发 VX *+:  
还是我太爱你对蓝调太放不开 T X iu/g(  
难道是潜水太耐club的门也不能入 ,SPgop'  
密码也忘记了留在水区所在 }3, 4B -8!  
怀内放满对蓝调的爱 )Tieef*Q~  
难怪到别处也再没发吹水 k.7!)jL7  
)Z/$;7]#  
本来字噤差,都晤想献丑,但系岩岩最近得闲,趁有时间参加下活动。  ,RDWx  
大家娱乐一下。水平有限,时间仓卒。^_^ 9_?<T;]"  
祝福我地伟大既蓝调蒸蒸日上~~~一发不可收拾! n rA 4N1  
字写得差,冇办法。 15VvZ![$V  
HE{UgU:tY  
E,F^!4 rJ$  
[ 此贴被artto在2007-07-03 23:37重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:188 | 操作人: bbmrbean | 理由: 迟到噶加分!
  • 2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-07-01 23:10 | [楼 主]
    獨1無er
    咿咿●.o俄o俄
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1264]

Re:迟到既祝福~~蓝调生日快乐

终于都肯发啦, 都冇你讲得禁差吖~~~ m*7RC4"J  
    沙发我嘅.
    >_________<  
    顶端 Posted: 2007-07-01 23:15 | 1 楼
    yucci
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6068]

很用心啊,写得好长
    顶端 Posted: 2007-07-01 23:16 | 2 楼
    吖細
    ·°毒生囡.·!
    级别: 神人

多谢发贴的人[1551]

隻腳印囝好得意吖~~D字好靚吖~~好長好用心吖~~
    做人唔可以太叻嘎`~唔繫就好有可能俾外星人吸走嘎`~!!
    顶端 Posted: 2007-07-02 00:39 | 3 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

果返说话你同边个讲咖
    顶端 Posted: 2007-07-02 01:26 | Unknown 4 楼
    熊o(∩_∩)o猫
    整人为乐

多谢发贴的人[1040]

唔知道点解冇画D鞋上去!
    本人管理的范围:贴图区&视频区

图片仅供参考,一切以实物为准
    顶端 Posted: 2007-07-02 01:57 | 5 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

你终于都肯发

顶端 Posted: 2007-07-02 02:31 | 6 楼
    灵风
    魔女ゞの傀儡ヽ
    级别: 强人

多谢发贴的人[2196]

水泥佬 唔使甘耿耿于怀喔   点解唔画你D最爱上去啊
    顶端 Posted: 2007-07-02 08:29 | 7 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Re:Re:迟到既祝福~~蓝调生日快乐

Quote:
    引用第5楼bbmrbean2007-07-02 01:57发表的: )JA^FQ5N  
    唔知道点解冇画D鞋上去!
    P ED5>90  
    哈哈,因为上面画佐其他野咯。 n,b6|Y0  
    2010 world championship
    顶端 Posted: 2007-07-02 09:42 | 8 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Quote:
    引用第7楼灵风2007-07-02 08:29发表的: ZE6W"pbjU  
    水泥佬 唔使甘耿耿于怀喔   点解唔画你D最爱上去啊
    )xYGJq4  
    冇睇到个Gundam既咩?个Gundam都系我最爱之一 -;&-b>b  
    我最爱(排名不分先后^_^):女人、鞋、钱、Gundam、篮球 and so on }_9yemP  
    顶端 Posted: 2007-07-02 09:45 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

終於都發咗上嚟啦~~ D字咁都唔靚呀~~~我D真係出曬醜啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-07-02 12:36 | 10 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Quote:
    引用第10楼幸福瞬間2007-07-02 12:36发表的: *!`bC@E  
    終於都發咗上嚟啦~~ D字咁都唔靚呀~~~我D真係出曬醜啦~~
    @4P_Yfn  
    Thank you~~ Annie XZj3x',;  
    鼓足勇气发上来,仲要违规添,ID同蓝调地址都冇写。 <(BIWm*  
    淤~~~~~~ <E7y:%L[Go  
    今晚改番先得、 Nd**":i$  
    顶端 Posted: 2007-07-02 13:21 | 11 楼
    方丈
    Alex
    级别: 圣人

多谢发贴的人[187]

唔错,支持下先
    Tī? ɡ LOVE ME__非你莫属
    顶端 Posted: 2007-07-02 18:38 | 12 楼
    melonli
    没西的瓜
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

来迟左~~~支持水泥佬~~
    顶端 Posted: 2007-07-03 00:25 | 13 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Quote:
    引用第13楼melonli2007-07-03 00:25发表的: ?P Mi#H  
    来迟左~~~支持水泥佬~~
    ,ydn]0SS  
    多谢多谢!呵呵 ?1Uq ud  
    考完试未啊?melon
    顶端 Posted: 2007-07-03 20:32 | 14 楼
    熊o(∩_∩)o猫
    整人为乐

多谢发贴的人[1040]

仲加埋颜色,冇得顶!
    本人管理的范围:贴图区&视频区

图片仅供参考,一切以实物为准
    顶端 Posted: 2007-07-03 23:42 | 15 楼
    吖細
    ·°毒生囡.·!

上次好似唔見有個公囝咖~
    顶端 Posted: 2007-07-04 00:18 | 16 楼
    吖細
    ·°毒生囡.·!

補番THX~~la~~
    顶端 Posted: 2007-07-04 00:31 | 17 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

迟到添, 不过LZ应该唔会怪我呱
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-07-04 11:12 | 18 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

多谢熊猫、多谢细细、多谢Josselin~~~ :c0 |w  
    顶端 Posted: 2007-07-04 21:16 | 19 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

嘩…好勁呀

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2007-07-05 00:53 | 20 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Quote:
    引用第20楼小加菲2007-07-05 00:53发表的: }#9 |au`  
    嘩…好勁呀
    ;q" ,Bs  
    系??? }o9(Q8  
    [N guQ]B.  
    多谢加菲!!
    顶端 Posted: 2007-07-05 12:48 | 21 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 短片视频&贴图